Cumpărați Instagram Auto-Like-uri

Plătiți pentru like-uri

Plătiți pentru like-uri separat

Abonament de 30 de zile

Reînnoire manuală

quality

Regular

309 Recenzii

crown

Premium

492 Recenzii

1000

Auto-Like-uri

Pentru 11.90

2000

Auto-Like-uri

Pentru 18.90

5000

Auto-Like-uri

Pentru 37.90

10,000

Auto-Like-uri

Pentru 64.90

20,000

Auto-Like-uri

Pentru 109.00

50,000

Auto-Like-uri

Pentru 219.00

100,000

Auto-Like-uri

Pentru 379.00

200,000

+

Auto-Like-uri

Pentru 699.00

Beneficii

benefit

Start instantaneu

Executarea începe imediat după efectuarea plății.

benefit

Permanentă

Rezultatul va rămâne cu tine pentru totdeauna.

benefit

Vizualizare normală

Conturile arată bine.

benefit

Livrare instantanee/radială

Veți avea posibilitatea de a alege opțiunea de livrare în timpul comenzii.

minus

0

A ajunge

0 A ajunge

plus
minus

0

Afișări

0 Afișări

plus
minus

0

Salvează

0 Salvează

plus
Încercare gratuită 25
0 Costul
Nu putem calcula potențialul viral. Vă rugăm să verificați like-uri pagina.
mobiles

Cum funcționează like-uri automate de pe Instagram?

Utilizarea rețelelor sociale este o modalitate 100% eficientă de a crește prezența companiei dumneavoastră pe piață. Dacă cumpărați Instagram auto like-uri pentru un anumit profil, potențialii clienți află mai multe despre produsele pe care le oferiți. Cei care comandă un astfel de serviciu prin intermediul Poprey, ar trebui să ia în considerare următoarele perspective:

  • Atunci când publică o nouă postare, oamenii pot adăuga locația. Este o modalitate bună de a îmbunătăți raza de acțiune și vizibilitatea potențială. Aveți grijă de acest lucru înainte de a comanda serviciul prin intermediul platformei Poprey. Dacă oamenii indică un oraș sau un loc gastronomic din apropiere, va crește numărul de vizualizări.
  • În rețelele de socializare, este mai bine să fii autentic și aproape de realitate decât să cauți să fii impecabil sau ideal. În acest caz, utilizatorii nu vor avea plângeri cu privire la identitate. Luați în considerare experiența la care se poate referi utilizatorul.
  • Fiți în contact cu abonații dumneavoastră pentru a nu pierde publicul țintă. În fiecare zi, peste 300 de milioane de utilizatori adaugă povești și postări pe Instagram. Este o metodă fantastică de a încuraja potențialii consumatori să interacționeze cu brandurile și să își exprime gândurile și experiența. Vă vom ajuta să creați fani loiali care să se simtă atașați de compania dumneavoastră.

Cum pot face o comandă?

Like-uri pe Instagram sunt un fel de recunoaștere pentru mărcile dvs. Majoritatea potențialilor cumpărători citesc în primul rând comentariile și verifică indicatorii. Este vorba despre inimi și vizualizări. O astfel de funcționalitate indică noilor oaspeți că profilul utilizatorului este interesant pentru sute sau mii de persoane. Dacă comandați servicii pe site-ul Poprey, trebuie doar să urmați algoritmul:

1

Alegeți strategia

Efectuați un audit pentru a alege cea mai eficientă strategie pentru așezarea dumneavoastră pe piață.

2

Introduceți detalii

Setați numărul de like-uri și stabiliți costul.

3

Plătiți tariful

Plătiți tariful pentru a începe o campanie de promovare.

4

Bucură-te de roadele muncii tale

Așteptați până când numărul de like-uri crește până la marca stabilită.

why_poprey

De ce să alegeți Poprey?
Cine este Poprey.com?

Dacă vă decideți să cumpărați în mod automat like-uri reale de la utilizatori reali, aceasta este o modalitate excelentă de a atrage un public țintă suplimentar pentru contul și postările dumneavoastră. Poprey este unul dintre cele mai importante branduri din industrie, care vă ajută să vă extindeți acoperirea în 2-3 clicuri. Lucrăm din 2017, oferind prețuri avantajoase și condiții flexibile. Faceți o comandă astăzi pentru a vă asigura că serviciul nostru nu are egal. Garantăm tuturor celor care decid să cumpăra Instagram vizualizări următoarele beneficii:
Recunoașterea mărcii
Utilizatorii sunt mai loiali față de postările cu mai multe like-uri. Aceștia percep astfel de indicatori ca pe o confirmare a veridicității informațiilor și a calității ridicate a produsului.

Promovarea în TOP

Cu cât utilizatorii apreciază mai des fotografiile de pe Instagram, cu atât este mai mare probabilitatea ca o postare să fie recomandată unui anumit grup țintă. Ca urmare, proprietarii de pagini atrag noi vizitatori și o creștere naturală a numărului de abonați.
Întrebări frecvente

Pot primi like-uri pe postările mele mai vechi?

For everyone who decided to cumpăra Instagram like-uri, oferim condiții de flexibilitate. Poprey nu restricționează proprietarii de pagini să aleagă conținutul pe care să îl promoveze. Oamenii pot adăuga un link la orice postare dacă consideră că promovarea materialelor va fi 100% eficientă. Singura condiție este ca postarea să fie disponibilă pentru toți utilizatorii.
arrow

Care este diferența dintre pachetele Per post și Abonament?

Like-uri este o evaluare specifică a posturilor, în fiecare dintre acestea fiind integrat un indicator. Numărul inimioarelor arată cât de interesantă este informația pentru abonați. Creșterea numărului de like-uri afectează în mod direct creșterea numărului de abonați. Dar dacă oamenii nu au timp să introducă strategii complexe, pot cumpăra numărul potrivit de utilizatori. Acest lucru înseamnă că diferența dintre pachetele Per post și Abonament este că a doua opțiune are un impact direct asupra rezultatului.
arrow

Trebuie să vă dau parola mea?

Nu, nu avem nevoie de datele personale ale utilizatorului. Furnizați doar un link către conținut sau pagină, iar noi ne vom asigura că indicatorii de postări și numărul de utilizatori cresc. Nu există riscul ca contul dvs. să fie piratat. Poprey își prețuiește întotdeauna reputația, fără a oferi un motiv de plângere.
arrow

Poate fi interzis contul meu pentru că am cumpărat like-uri automate?

Asigurați-vă că astfel de incidente nu se pot întâmpla. Utilizăm algoritmi siguri și folosim întotdeauna Inteligența Artificială pentru a îmbunătăți eficiența. Algoritmul Instagram nu distinge creșterea naturală a publicului țintă de platformele terțe.
arrow

Ce metode de plată sunt disponibile?

Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că persoanele care utilizează platforma Poprey nu se confruntă cu întârzieri sau neînțelegeri atunci când efectuează plăți. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai mulți oameni au încredere în noi. Datorită parteneriatului nostru cu CommerceGate, asigurăm securitatea fiecărei tranzacții, indiferent dacă folosiți MasterCard sau Maestro.
arrow

Cum îmi pot anula abonamentul?

Atunci când decideți să cumpărați abonați sau like-uri, dar indicatorul nu crește din anumite motive, oamenii pot contacta serviciul de asistență pentru a anula pachetul. Dar dacă ați comandat serviciul și acesta funcționează eficient, nu vom rambursa banii. Așadar, fiți meticuloși atunci când activați fiecare pachet.
arrow
Sfaturi și trucuri

Câte postări pe Instagram ar trebui să fac într-o lună dacă am decis să cumpăr like-uri automate?

De îndată ce ați definit publicul țintă, vă puteți gândi să întocmiți un program al publicațiilor dvs. pe Instagram. Începeți cu o listă a celor mai importante evenimente. Acesta poate fi începutul anului școlar, perioada de depunere a declarațiilor fiscale sau chiar zile specifice, cum ar fi Black Friday. Cu siguranță, pentru fiecare categorie de conținut, va trebui să cumpărați like-uri automate. Persoanele care comandă servicii prin intermediul platformei Poprey pot fi împărțite în mai multe categorii:

Proprietarii de magazine online

Cooperarea cu Poprey este esențială pentru persoanele care doresc să crească cererea pentru un anumit produs și să ajute la analiza preferințelor publicului.

Antreprenori începători

Oamenii comandă servicii pe site-ul nostru pentru a crea o imagine de marcă, pentru a atrage noi clienți și parteneri și pentru a crește cererea de servicii specifice.

Experți (psihologi, antrenori, agenți imobiliari)

Astfel de persoane pot crește încrederea utilizatorilor, pot extinde baza de clienți și pot evidenția pagina printre altele similare.

Pentru fiecare categorie, veți avea nevoie de un număr diferit de like-uri pentru a asigura o eficiență de 100% a promoției. De aceea, vă oferim condiții flexibile de colaborare. Cu noi, oamenii pot folosi instrumente bazate pe inteligență artificială pentru a-și calcula rapid cheltuielile viitoare. Fără plăți în plus, doar strategii testate în timp care funcționează 100%.

tips-img
tips-img

Pot să cumpăr like-uri automate de Instagram pentru un profil de afaceri

Timp de 10 ani, Instagram s-a transformat dintr-o aplicație în care utilizatorii își împărtășeau fotografiile într-o platformă globală de marketing. Această companie oferă soluții suplimentare pentru grupuri țintă specifice. Cu un profil de afaceri, oamenii au mai multe beneficii. Cu Poprey, toți proprietarii de astfel de conturi pot comanda cu ușurință like-uri automate și nu trebuie să se îngrijoreze de nicio restricție. Iată care sunt principalele avantaje ale cooperării cu echipa noastră:

  • Oamenii pot promova produse și servicii
  • Dezvoltarea comunității
  • Vizibilitate crescută
  • Cultură corporativă imaginară
  • Schimbul de știri despre o anumită industrie
tips-img
tips-img

Cât de des ar trebui să cumpăr like-uri auto pe Instagram?

Eficacitatea strategiei în rețelele sociale se bazează în primul rând pe cunoașterea profundă a publicului dumneavoastră. Același lucru este valabil și pentru alegerea numărului de like-uri necesare pentru a crește acoperirea. Analizați datele demografice de pe Instagram pentru a înțelege cine vă vizitează pagina, apoi determinați segmentele cheie care corespund cererilor dvs. De obicei, proprietarii de pagini IG care preferă marketingul digital cumpără like-uri Instagram automate cu orice campanie promoțională.

tips-img
tips-img

Pot să combin auto like-uri și alte pachete de la Poprey?

Instagram oferă o gamă largă de funcții. Trebuie doar să postați un videoclip sau o fotografie care să vă reprezinte cel mai bine cazul și veți vedea că funcționează 100% pentru toate afacerile. Dacă persoanele care decid să cumpere Instagram auto like-uri pentru conținutul lor folosesc strategii combinate, atingerea publicului țintă va crește. Încercați să adăugați filtre, autocolante și instrumente de editare audio pentru a spori foarte mult acest efect. Schimbați paleta generală de culori, creșteți contrastul și reduceți duritatea umbrelor și a luminilor. Numai după aceea faceți clic pe butonul Buy Instagram followers pentru a asigura o eficiență maximă.
tips-img
tips-img