Cumpărați Instagram comentarii

quality

Regular

356 Recenzii

crown

Premium

218 Recenzii

25

Comentarii

Pentru 6.90

50

Comentarii

Pentru 9.90

100

Comentarii

Pentru 15.90

200

Comentarii

Pentru 24.90

Oprit

500

Comentarii

Pentru 59.90

Oprit

1000

Comentarii

Pentru 69.90

Oprit

2000

Comentarii

Pentru 99.90

Oprit

5000

Comentarii

Pentru 199.00

Beneficii

benefit

Start instantaneu

benefit

Livrare imediată

benefit

Permanentă

benefit

În căutarea reală

benefit
Regular
Comments of your choice from our list.
Premium
AI generated and adapted to the post.
minus

0

A ajunge

0 A ajunge

plus
minus

0

Afișări

0 Afișări

plus
minus

0

Salvează

0 Salvează

plus
Încercare gratuită 25
0 Costul

0%

Șansa de a ajunge la pagina de explorare

Creșteți pentru a îmbunătăți șansele.

Comments

Comentarii

reach

A ajunge

0

impressions

Afișări

0

saves

Salvează

0

De ce ar trebui să cumpărați comentarii pe Instagram?

Încercați să creșteți prezența brandului dvs. pe Instagram? Dacă da, atunci sunteți pe drumul cel bun. Știm cât de importantă este implicarea publicului pentru proprietarii de conturi IG. Pasionații care doresc să crească vizibilitatea companiei lor și atingerea publicului, investesc adesea în creșterea numărului de like-uri și de urmăritori. Cu toate acestea, comentariile sunt la fel de importante. Dacă astfel de persoane doresc să crească eficiența în 1-2 zile, pot achiziționa 100 de comentarii Instagram pe Poprey. Oferim prețuri competitive și condiții flexibile pentru fiecare influencer.

Chiar dacă cumpărați comentarii și vizualizări pe Instagram, ar trebui să postați conținut relevant. Încercați să urmați principiile de marketing pentru a întreprinde acțiuni care să vă sporească reach-ul organic. Folosiți o combinație de imagini, fotografii, videoclipuri și roluri pentru a obține mai multe răspunsuri la conținutul dvs. Înainte de a alege 2-3 modalități de a crește numărul de răspunsuri la mesajele de pe Instagram, trebuie mai întâi să înțelegeți cum funcționează algoritmul. În iunie 2016, proprietarii IG au anunțat că au venit cu o nouă soluție. Conform noilor modificări, AI afișează mesajele în funcție de numărul de like-uri și comentarii. Conținutul nu mai este adăugat în ordine cronologică, așa cum era înainte.

should_buy

Cum pot face o comandă?

Facem tot ce ne stă în putință pentru a le face viața mai ușoară celor care decid să cumpăra Instagram vizualizări pe Poprey. Dacă doriți să comandați un serviciu, trebuie doar să urmați ghidul și să țineți cont de sfaturile noastre pentru Poprey. Nu va dura mai mult de 5 minute. Atunci când oamenii au întrebări suplimentare, pot folosi formularul nostru online. Responsabilitatea și condițiile flexibile de cooperare sunt ceea ce ne distinge de concurenți.

1

Introduceți detaliile și verificați

Stabiliți bugetul și numărul de vizualizări.

2

Plătiți tariful și așteptați

Efectuați o plată.

3

Bucură-te de roadele muncii tale

Așteptați câteva zile pentru ca postarea dvs. să devină mai populară.

why_poprey

De ce să alegeți Poprey?
Cine este Poprey.com?

O strategie bună pentru a-ți crește contul de Instagram în 2-3 zile este să plătești pentru comentarii de pe site-uri precum Poprey. Este cel mai bun mod de a da impresia că ești autentic și demn de încredere. Atunci când oamenii plătesc pentru comentarii pe Instagram, atrag o nouă audiență. Cu Poprey, proprietarii de conturi care doresc să își promoveze afacerea pot construi în mod flexibil publicul țintă - în funcție de locație, de interese, de numărul de abonați și așa mai departe. Vă garantăm următoarele:

1. Adăugarea de comentarii face ca postarea dvs. să fie favorabilă pentru algoritmul Instagram.

2. Cu noi, conținutul dvs. apare frecvent în fluxurile de știri.

3. Avem o bază de date cu mesaje care vor deveni virale de la sine, fără prea mult efort.

Orice promovare este o procedură cuprinzătoare. Potențialii dvs. cumpărători vor fi încântați să vadă conținut vizual de înaltă calitate și imagini realizate de un fotograf profesionist. Este important pentru sute de entuziaști - de la profilul de afaceri al unui agent imobiliar care încearcă să vândă locuințe până la managerii de marketing care doresc să își promoveze serviciile. Pentru persoanele care introduc strategii complexe, cooperarea cu Poprey este 100% de succes.
Întrebări frecvente

Pot primi comentarii pentru diferite posturi?

Cei mai mulți proprietari de magazine, designeri, vedete din showbiz și marketeri care își promovează afacerea prin Instagram trebuie să înceapă prin crearea unui calendar de postări. Noul algoritm IG ține cont întotdeauna de momentul în care apare postarea. De regulă, oamenii adaugă noi postări și noutăți de câteva 2-3 ori pe săptămână.
Pentru un astfel de conținut, aceștia vor trebui să cumpere comentarii. Aceasta este cea mai bună modalitate de a vă crește semnificativ reach-ul într-o singură zi. Cei care doresc să publice conținut convenit au nevoie de vizualizări pentru toate materialele separat. Deci, ei trebuie să comande mai multe pachete pe site-ul Poprey. Împărțirea vizualizărilor nu este prevăzută.
arrow

Care este diferența dintre pachetele aleatorii și cele personalizate?

Persoanele care doresc să comande serviciul nostru pot alege între pachete aleatorii și personalizate. Dacă advertiserii preferă mai mult control asupra a ceea ce este scris în comentarii, trebuie să aleagă a doua opțiune. Având în vedere faptul că majoritatea utilizatorilor reali vorbesc doar despre motivul pentru care le place conținutul, fără detaliile necesare, ceea ce nu este întotdeauna în concordanță cu strategia de marketing, clienții noștri preferă adesea pachetele personalizate. Pentru ei, fraza și emoticoanele "Like-uri" pot să nu fie suficiente.
arrow

Ce aveți nevoie pentru a vă oferi?

Dacă plătiți pentru comentarii de pe un site de încredere, cum ar fi Poprey, este complet sigur. Noi nu solicităm date personale sau parole. Cu toate acestea, trebuie să specificați informații detaliate despre mesajul de pe Instagram, în care doriți ca comentariile să fie publicate. Clienții noștri pot plasa o comandă numai pentru conturile publice IG, conținutul trebuie să fie vizibil pentru toți utilizatorii. Aceștia pot adăuga hashtag-uri - numele companiei, categoria produsului, timpul promoției, mărimea reducerilor și altele.
arrow

Este sigur să cumpărați comentarii?

Dacă vă decideți să cumpărați comentarii Instagram prin intermediul platformei noastre, orice blocare este exclusă. Algoritmul Poprey utilizează toate cerințele privind numărul de caractere. Fiți siguri, comentariile noastre cresc credibilitatea dvs. și a brandului.
arrow

Ce metode de plată sunt disponibile?

Oferim opțiuni de plată sigure. Toate datele de pe cardul dvs. de credit nu vor fi piratate. Plătiți cu Visa sau MasterCard atunci când cumpărați comentarii pe Instagram. Datorită cooperării cu CommerceGate, majoritatea tranzacțiilor sunt procesate în 3-5 minute.
arrow

Pot să controlez ce spun comentariile?

Da, furnizăm toate rapoartele necesare cu privire la lucrările efectuate. Flexibilitatea condițiilor este principalul avantaj al Poprey. Clienții noștri vor primi un dosar pentru fiecare pachet. Aceștia pot modifica în continuare strategia de marketing. În plus, oferim un pachet gata făcut de comentarii, care este scris de profesioniști. Fiți siguri, toți cei care decid să buy Instagram Likes prin intermediul site-ului nostru vor avea o viziune clară asupra modului în care au fost cheltuiți banii.
arrow

When will I receive my Instagram comments?

De regulă, oamenii doresc să obțină rezultate cât mai repede posibil. Echipa Poprey înțelege acest lucru și se angajează să simplifice procesele în orice mod posibil. Proprietarii de conturi care încearcă să vorbească despre loterii și concursuri populare o fac în 24 de ore. Unii entuziaști care doresc să cumpăra Instagram urmăritori și vizualizări prin intermediul site-ului nostru pot pune în aplicare o strategie de 7 zile. Cei care caută o modalitate ușoară de a obține mai multe comentarii și de a atrage atenția asupra contului lor IG iau întotdeauna decizii pe baza strategiilor lor.
arrow

Pot primi comentarii pentru un cont închis?

Nu, nu există o astfel de posibilitate. Echipa Poprey oferă doar instrumente eficiente. Dacă contul dvs. este suspendat, alți utilizatori nu pot accesa pagina, cu atât mai puțin să scrie comentarii.
arrow
Sfaturi și trucuri

Cât de mult și cât de repede să cumpărați comentarii Instagram?

Acum, algoritmul IG analizează răspunsurile pentru a determina grupul demografic țintă. Așadar, dacă vă străduiți să adăugați urmăritori, va trebui să plătiți pentru comentarii care să vă îmbunătățească imaginea. Toate brandurile investesc în acest sens, folosind strategii specifice. Eficiența depinde de o gamă largă de factori - regiunea, publicul țintă și numărul de abonați organici. Același lucru este valabil și pentru buget.

Încercați să le oferiți clienților dvs. existenți și potențiali o idee despre modul în care interacționați cu publicul țintă și despre cum vă prezentați activitatea în general. Dacă proprietarii de conturi sunt meticuloși, vor vedea că unii adepți etichetează și apreciază postările mai mult decât alții. Acest lucru înseamnă că, odată cu creșterea activității, utilizatorii pentru un anumit public țintă devin vizibili.

tips-img
tips-img

Cum să determini utilizatorii să comenteze la postările de pe Instagram

O postare pe Instagram cu peste 100 de comentarii stârnește în mod natural interesul diferitelor grupuri țintă - profesori, designeri, specialiști în marketing și alți entuziaști. Potențialii dvs. cumpărători au tendința de a le plăcea ceea ce au alți oameni. Cei mai mulți dintre ei cred că, din moment ce știrea are 1000 de like-uri, atunci trebuie să fie în trend. Există și alte modalități de a crește acoperirea:

1. Încercați să puneți întrebări publicului dumneavoastră țintă și să provocați discuții.

2. Publicați știri actuale.

3. Încercați întotdeauna să dați răspunsuri utile și să le răspândiți.

Algoritmul IG funcționează în același mod - conturile cu peste 100 de urmăritori și comentarii sunt asociate cu o acoperire sporită. Acest lucru înseamnă că, dacă decideți să comandați comentarii pe Instagram, este echivalent cu cumpărarea de adepți. În orice caz, reach-ul dvs. va crește.

tips-img
tips-img

Ce informații ar trebui să fie folosite în comentariile de pe Instagram

Adăugarea unui comentariu clar pe IG este cea mai bună modalitate de a-i ajuta pe actualii și viitorii dvs. urmăritori să creadă în brandul dvs. Funcționează 100% pentru diferite grupuri țintă. Deci, înainte de a face clic pe butonul pentru a cumpăra comentarii verificate pe Instagram, trebuie să decideți întrebările și răspunsurile la acestea. O explicație extinsă îi va încuraja pe urmăritori să lase comentarii pe fotografiile sau videoclipurile dvs. care vor afecta pozitiv autoritatea paginii. Proprietarii de conturi ar trebui să furnizeze contacte, termeni de livrare și alte informații despre companie.

tips-img
tips-img

Ar trebui să folosești hashtag-uri în comentariile tale de pe Instagram?

Atunci când aleg un influencer, angajamentul este adesea un factor esențial pe care agenții de publicitate îl iau în considerare. Comentariile de pe Instagram arată că oamenii au un public receptiv care are încredere în ei. Dar trebuie, de asemenea, să își extindă raza de acțiune, ceea ce este imposibil fără adăugarea de hashtag-uri. Cei care decid să cumpere comentarii Instagram reale prin intermediul Poprey nu vor avea nicio problemă în această privință. Noi luăm în considerare toate nuanțele și înțelegem cum funcționează algoritmii IG.
tips-img
tips-img