Cumpărați Instagram vizualizări

quality

Regular

409 Recenzii

50

Vizualizări Pentru 0.00

200

Vizualizări Pentru 0.90

500

Vizualizări Pentru 1.60

1000

Vizualizări Pentru 2.90

2000

Vizualizări Pentru 5.40

5000

Vizualizări Pentru 11.90

10,000

Vizualizări Pentru 19.90

20,000

+

Vizualizări Pentru 37.90

Beneficii

benefit

Start instantaneu

Executarea începe imediat după efectuarea plății.

benefit

Livrare imediată

Comanda dvs. va fi livrată imediat după efectuarea plății.

benefit

Permanentă

Rezultatul va rămâne cu tine pentru totdeauna.

benefit

În căutarea reală

Conturile par complet legale.

minus

0

A ajunge

0 A ajunge

plus
minus

0

Afișări

0 Afișări

plus
minus

0

Salvează

0 Salvează

plus
Încercare gratuită Vizualizări
0 Costul

0%

Șansa de a ajunge la pagina de explorare

Creșteți pentru a îmbunătăți șansele.

Views

Vizualizări

reach

A ajunge

0

impressions

Afișări

0

saves

Salvează

0

mobiles

Cum funcționează vizualizările Instagram?

Instagram are în prezent 1,28 miliarde de utilizatori lunari. Este o gamă mare de potențiali cumpărători, dar și multă concurență. Până la 500 de milioane de persoane folosesc poveștile, care sunt conținuturi scurte afișate timp de 24 de ore în partea de sus a feed-ului celor care îi urmăresc. Un astfel de interes și o acoperire mare a unei audiențe disparate îi determină pe proprietarii de conturi de afaceri să caute în mod constant noi urmăritori și vizualizări. Dacă doresc să obțină o creștere rapidă și să nu cheltuiască 2-3 săptămâni pentru asta, pot comanda serviciul prin intermediul site-ului Poprey.

De ce ar trebui să cumpărați vizualizări pe Instagram?

A face bani prin intermediul rețelelor sociale este o activitate promițătoare. Dar acest lucru nu înseamnă că profitul tău va fi mare imediat după ce îți creezi un cont. Prima cooperare este adesea de natură de troc. Pentru adăugarea de postări, puteți primi haine, carduri bonus sau bunuri digitale. De îndată ce numărul de vizualizări ale poveștilor crește la 1000, ofertele din partea agenților de publicitate vor crește semnificativ. Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii comandă serviciile Poprey.

Fără îndoială, a face bani pe rețelele sociale nu va fi o corvoadă. Tot ce trebuie să facă proprietarul paginii este să facă fotografii ale produsului și să publice materialele cu o descriere și hashtag-uri. În cele mai multe cazuri, mărcile bine cunoscute pot furniza, de asemenea, toate materialele necesare și chiar conținutul pentru publicare. Dar agenții de publicitate au cerințe în ceea ce privește reach-ul. De aceea, mii de entuziaști decid să cumpere vizualizări sau abonați pentru pagina lor.

Potrivit studiului, interacțiunile de afaceri sunt de 59 de ori mai mari pe Instagram decât pe Twitter. Aspectul vizual al acestei platforme o diferențiază de alte ecosisteme sociale care oferă un mediu perfect pentru a vă promova produsele. De aceea, numărul persoanelor care doresc să cumpere vizualizări pe Instagram este în creștere în fiecare an.

should_buy

Cum pot face o comandă?

Cu cât mai mulți utilizatori vă urmăresc profilul, cu atât mai mari sunt câștigurile dumneavoastră. Agenții de publicitate care acordă prioritate performanței contabilizează vizualizările la postările publicate anterior. Uneori, afiliații plătesc pentru recomandări. Lată de ce serviciul oferit de echipa Poprey este atât de solicitat. Pentru a crește numărul de vizualizări video Instagram, urmați algoritmul:

1

Introduceți detaliile și verificați

Stabiliți bugetul și numărul de vizualizări.

2

Plătiți tariful și așteptați

Efectuați o plată.

3

Bucură-te de roadele muncii tale

Așteptați câteva zile pentru ca postarea dvs. să devină mai populară.

why_poprey

De ce să alegeți Poprey?

Videoclipurile, imaginile și animațiile reprezintă un conținut excelent pentru orice rețea socială. Sunt astfel de postări care sunt tipice și 100% eficiente pentru utilizatorii Instagram. În cazul în care proprietarii de afaceri care au creat pagini de socializare plătesc pentru impresii, acest lucru le va aduce vizualizări organice și va crește audiența. Sute de clienți Poprey s-au convins de mult timp de acest lucru. Cu noi, oamenii pot extinde publicul țintă prin selectarea utilizatorilor din diferite țări și din peste 100 de grupuri de interese.Videoclipurile, imaginile și animațiile reprezintă un conținut excelent pentru orice rețea socială. Sunt astfel de postări care sunt tipice și 100% eficiente pentru utilizatorii Instagram. În cazul în care proprietarii de afaceri care au creat pagini de socializare plătesc pentru impresii, acest lucru le va aduce vizualizări organice și va crește audiența. Sute de clienți Poprey s-au convins de mult timp de acest lucru. Cu noi, oamenii pot extinde publicul țintă prin selectarea utilizatorilor din diferite țări și din peste 100 de grupuri de interese.
Întrebări frecvente

Pot afla oamenii despre vizualizările Instagram pe care le cumpăr?

Nu există nicio modalitate prin care urmăritorii și agenții de publicitate să identifice vizualizările Instagram achiziționate. Oamenii vor vedea cifra afișată de contoarele integrate, care nu disting abonații verificați de boți. Toate metodele noastre sunt complet sigure.
arrow

Care este diferența dintre pachetele instantă și graduală?

În cazul în care oamenii comandă vizualizări instantanee, aceasta este pentru o anumită postare care trebuie să fie rapid în tendințe - un mesaj despre o promoție, un anunț important și alte informații pentru abonați. La rândul lor, pachetele Gradual sunt pentru entuziaștii care doresc să implementeze o strategie de marketing pe termen lung. În acest caz, bugetul va fi cheltuit în porțiuni, cu posibilitatea unor setări flexibile.
arrow

Ce informații personale trebuie să furnizez?

Dacă te crezi suficient de creativ pentru a-ți prezenta conținutul pe contul tău, poți face bani pe Instagram. Cel mai simplu mod de a te îmbogăți este să îți vinzi produsele, postând fotografii, povești și videoclipuri despre acestea. De asemenea, proprietarii de conturi își pot promova serviciile în calitate de influencer cu o strategie de marketing corectă. Pentru fiecare dintre aceste cazuri, nu va trebui să furnizați niciun fel de date personale. Poprey oferă o colaborare complet anonimă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că datele dvs. vor fi primite de către terți.
arrow

Ce metode de plată sunt disponibile?

Echipa noastră oferă cele mai flexibile condiții pentru influencerii care au nevoie de vizualizări suplimentare pe Instagram. Acest lucru este valabil și pentru metodele de plată. Puteți folosi un card Mastercard sau Maestro. În colaborare cu CommerceGate, asigurăm securitatea tranzacțiilor prin procesarea plăților în 3-5 minute.
arrow

Când voi primi vizualizările mele pe Instagram?

Cele mai multe implementări sunt finalizate în termen de 48 de ore de la finalizarea comenzii. Dar dacă comandați pachete graduale, este vorba despre o strategie pe termen lung care poate fi implementată în 1-2 săptămâni.
arrow

Dacă nu mi-am primit comanda, ce trebuie să fac?

Echipa noastră lucrează din greu pentru a elimina orice neînțelegeri între persoanele care comandă serviciile noastre. În cazul în care contorul dvs. nu a crescut, trebuie doar să contactați echipa noastră de asistență. Vă vom răspunde în termen de 24 de ore.
arrow

Repetițiile video contează ca vizualizări?

Echipa Poprey se străduiește să atingă o eficiență de 100%. La noi, oamenii plătesc doar pentru vizualizări individuale. Nu există repetări. 1 cont - 1 vizualizare.
arrow
Sfaturi și trucuri

Cât de mult și cât de repede să cumpărați vizualizări Instagram?

Metodologia pe care vă recomandăm să o aplicați depinde de industria în care activați și de severitatea concurenței. Pentru persoanele care sunt implicate în domeniul financiar și imobiliar, obținerea a 50,000 de vizualizări va fi aproape la fel de valoroasă ca și obținerea a peste 200,000 de către influencerii din domeniul divertismentului. Nu veți găsi o soluție universală.

Dacă cumpărați vizualizări, trebuie să vă asigurați că abonații dvs. au ceva de urmărit. Acest lucru înseamnă că trebuie să postați cel puțin 1 material - fotografie, știre, video - pe zi. De asemenea, oamenii trebuie să definească publicul țintă pentru a crește numărul de abonați în consecință. Determinați cine sunt adepții dvs. ideali și cum îi puteți conecta cu afacerea dvs. pe platformele sociale. După aceea, nu ezitați să comandați serviciul pe site-ul Poprey.

tips-img
tips-img

Cum să obțineți mai multe vizualizări pe Instagram?

Autoritatea mărcii și o bună vizualizare reprezintă coloana vertebrală pentru creșterea afacerii dumneavoastră. Astfel de nuanțe sunt înțelese de orice utilizator începător. Dacă sunteți un producător de îmbrăcăminte, aveți nevoie de fotografii clare și precise. Fiți foarte meticuloși în această privință. Dacă promovați o linie de produse cosmetice, folosiți imagini mai luminoase, care să atragă atenția. În acest caz, eficiența cooperării cu Poprey va fi de 100%.

Dacă creați conținut de înaltă calitate care se potrivește cu stilul general atunci când cumpărați vizualizări Instagram, intensitatea creșterii acoperirii va fi de multe ori mai mare. Asigurați-vă că estetica pe care o alegeți se potrivește conceptului nostru de brand. Încercați să creați o viziune și o temă coerentă pe care potențialii cumpărători să o poată aprecia.

tips-img
tips-img

Cum să faci bani din popularitate pe Instagram?

Activitatea în rețelele sociale poate fi nu doar un hobby, ci și o modalitate de a obține profit. Una dintre platformele care oferă cele mai mari oportunități în acest sens este Instagram. Pentru cei care decid să folosească vizualizările cumpărate în avantajul lor, există următoarele perspective de a câștiga bani cu un cont IG:

1. Creați postări cu anunțuri

2. Publicați știri actuale.

3. Adăugarea de linkuri pentru agenții de publicitate

Înainte de a începe să câștigați bani din conținutul pe care îl postați, trebuie să vă standardizați informațiile de profil. Adăugați detalii de contact și selectați hashtag-uri și faceți un plan de conținut pentru următoarele 2-3 luni. Acum, algoritmii IG afișează conținutul în funcție de indicatori. Deci, decizia de a cumpăra vizualizări Instagram de la Poprey va fi un bun impuls.

tips-img
tips-img

Cum să cumpărați vizualizări pentru paginile de afaceri pe Instagram?

Din cauza concurenței stricte, călătoria dumneavoastră nu va fi simplă. Încercați să urmați trucurile de marketing ale instagramatorilor de succes. Combinați vizualizări reale, imagini, povestiri, mesaje text despre punctele forte etc. Creați postări interactive sau alerte de concursuri și fiți consecvent în strategia de postare. Dacă vă decideți să cumpăra Instagram urmăritori, luați în considerare următoarele:

1. Este mai bine să alegeți conturi verificate de oameni.

2. Înainte de a vă cumpăra Instagram like-uri, să ia în considerare strategia concurenților și să efectueze un audit.

3. Comandați câteva zeci de vizualizări video pe zi pentru a îmbunătăți dinamica generală.

Sunteți îngrijorat că Instagram vă pedepsește sau vă interzice contul dacă plătiți pentru vizualizări? Dacă oamenii folosesc Poprey, nu au nicio problemă în această privință. La noi, toate reacțiile vin de la utilizatori IG reali. Comandați serviciul acum pentru a înțelege cum funcționează!
tips-img
tips-img