Cumpărați Instagram Urmăritori

quality

Regular

323 Recenzii

crown

Premium

488 Recenzii

service-icon

10

Followeri

Pentru 0.00

service-icon

100

Followeri

Pentru 1.30

service-icon

250

Followeri

Pentru 2.70

service-icon

500

Followeri

Pentru 4.90

service-icon

1000

Followeri

Pentru 9.00

service-icon

2000

Followeri

Pentru 16.90

service-icon

5000

Followeri

Pentru 37.90

service-icon

10,000

+

Followeri

Pentru 66.90

Beneficii

benefit

Start instantaneu

Executarea începe imediat după efectuarea plății.

benefit

Livrare imediată

Comanda dvs. va fi livrată imediat după efectuarea plății.

benefit

Vizualizare normală

Conturile arată bine.

benefit

0-180D Garanție

Puteți alege să garantați până la 180 de zile.

0 Days

Garanție

0 Days Guarantee

0 Days

Garanție

0 Days Guarantee

minus

0 Days

Garanție

0 Days Guarantee

plus
Încercare gratuită 10 Followeri
0 Costul
Vă rugăm să alegeți garanția de a fi reumplut cu orice număr de urmăritori în cazul unei actualizări Instagram.
should_buy

De ce ar trebui să cumpărați urmăritori pe IG?

În prezent, tehnologiile digitale reprezintă coloana vertebrală a celor mai mulți comercianți. Aproape 40% din vânzări se fac prin intermediul rețelelor sociale. În plus, antreprenorii, designerii și proprietarii de magazine folosesc Instagram pentru a găsi puncte de contact suplimentare pentru consumatori și pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii. Atunci când oamenii decid să cumpere noi urmăritori, este o idee bună, dar numai atunci când găsesc platforma potrivită. Cu serviciile Poprey, comercianții nu vor fi dezamăgiți. Dacă doriți să reușiți în acest sens, acordați atenție următoarelor:

  • Promovarea continuă a publicațiilor prin intermediul canalelor oficiale Instagram și al platformelor terțe reprezintă jumătate din succesul strategiei de marketing
  • Conținutul relevant și de înaltă calitate stârnește interesul publicului și îi implică pe utilizatori în interacțiune
  • Poprey oferă rapoarte de acoperire detaliate care vă permit să creșteți eficiența oricărei campanii de marketing

Acum, pe toate piețele, avem o concurență strictă. Nu trebuie să fiți un expert pentru a înțelege astfel de nuanțe. Activitatea concurenților este cu siguranță unul dintre motivele pentru care influencerii ar trebui să atragă noi utilizatori în rețelele sociale. Evident, cu cât mai mulți oameni au abonați, cu atât mai realistă este oportunitatea de a promova produse sau servicii cu beneficii maxime.

Același lucru este valabil și pentru câștigarea de bani. Mii de bloggeri sunt implicați în publicitatea pe rețelele sociale, având un profit de până la $100 pe săptămână. Atunci când cumpără adepți Instagram ieftini, comercianții cresc semnificativ acoperirea. Prețurile accesibile și condițiile flexibile de alegere a pachetelor sunt cele care plasează platforma Poprey în fața altor resurse.

Cum pot face o comandă?

Cu soluțiile Poprey, oamenii nu au parte de plăți în plus și de neînțelegeri atunci când fac o comandă. În primul rând, efectuați un audit pentru a selecta publicul țintă. Este o serie de utilizatori care vă vor vedea postarea și vor urma link-ul. Platforma Poprey oferă condiții flexibile în acest sens. Proprietarii de pagini care doresc să cumpere urmăritori Insta reali pot folosi diferite filtre - pentru locație, vârstă, interese și alți parametri.

1

Introduceți detaliile și verificați

În primul rând, efectuați un audit pentru a selecta publicul țintă. Este o serie de utilizatori care vă vor vedea postarea și vor urma link-ul. Platforma Poprey oferă condiții flexibile în acest sens. Posesorii de pagini care doresc să cumpere urmăritori Insta reali pot folosi diferite filtre - pentru locație, vârstă, interese și alți parametri.

2

Plătiți tariful și așteptați

Următorul pas este să plătiți tariful și să așteptați să se mărească contoarele. Echipa noastră a făcut tot posibilul pentru ca dumneavoastră să nu aveți incidente atunci când plasați comenzi. Garantăm cele mai favorabile condiții pentru cei care vor să se manifeste pe rețelele de socializare. De aceea, numărul utilizatorilor care doresc să cumpere urmăritori prin intermediul site-ului nostru este în creștere în fiecare zi.

3

Bucură-te de roadele muncii tale

Plătiți serviciul într-un mod convenabil. Poprey oferă soluții pentru întreprinderi și persoane fizice. Acceptăm plăți instant și transferuri bancare.

why_poprey

De ce să alegeți Poprey?
Cine este Poprey.com?

Prin utilizarea platformei noastre, antreprenorii debutanți, designerii, muzicienii, vedetele din showbiz și proprietarii de afaceri și alți entuziaști se pot asigura că achiziționați urmăritori contribuie la creșterea afacerii lor. Pentru toate aceste cazuri, oferim cele mai bune condiții și soluții avansate de marketing. Doar calculați numărul de like-uri, efectuați o plată și vedeți cum crește profitul dvs. Doar calculați numărul de like-uri, efectuați o plată și vedeți cum crește profitul dvs. Fără rutină, doar instrumente digitale avansate.
Întrebări frecvente

Poate fi interzis contul meu pentru că am cumpărat urmăritori Instagram?

De departe, cei mai populari influenceri, percepuți de consumatori ca fiind creatori de tendințe, lideri de opinie, proprietari de mari corporații și alți entuziaști se laudă cu cele mai bune oferte de colaborare. Așadar, proprietarii de pagini trebuie să își extindă raza de acțiune, ceea ce este imposibil fără a căuta urmăritori reali achiziționați adepți Instagram. Pentru a preveni neînțelegerile și un cont suspendat, este important să respectați cu strictețe regulile. În caz contrar, trebuie să scrieți la serviciul de asistență și să vă apărați argumentele.
Bineînțeles, creșterea instantanee a popularității este asociată cu o activitate suspectă. Dar dacă preferați platformele de încredere, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la astfel de incidente. Atunci când oamenii își măresc acoperirea prin intermediul site-ului nostru și noii utilizatori vin în mod egal, riscul unei interdicții este exclus. Indiferent de ceea ce comandați 100, 250 sau 500 de urmăritori, concurenții dvs. nu vor avea niciun motiv să se plângă.
arrow

Care este diferența dintre Normal și Premium Urmăritori?

Numărul de urmăritori are un impact uriaș asupra nivelului de câștiguri pe IG. Nu puteți posta publicitate dacă pagina dvs. nu respectă cerințele. Limita inferioară este de 10,000 de utilizatori. În plus, dacă publicul dvs. țintă este format din conturi verificate, autoritatea paginii anunțate crește semnificativ. Așadar, abonații verificați de oameni care sunt incluși în categoria Premium vor costa mai mult. Dacă vorbim despre diferențele dintre aceste 2 pachete, următoarele sunt importante:
arrow
tick

Normal

Profiluri care sunt create doar pentru a urmări alte pagini. Contul îndeplinește toate cerințele - a adăugat fotografii și postări - dar activitatea este minimă.
crown_blue

Premium

Adepți de înaltă calitate, urmăritori din viața reală. Majoritatea conturilor sunt supuse unei verificări umane.

Vor ști ceilalți utilizatori Instagram că am cumpărat urmăritori?

Nu este nimic neobișnuit în creșterea constantă a publicului țintă pentru pagina Instagram. Dacă publicați conținut de înaltă calitate și relevant, este puțin probabil ca o creștere rapidă a acoperirii să provoace suspiciuni în rândul potențialilor parteneri de afaceri și al mărcilor pe care doriți să le promovați. Persoanele care decid să cumpere adepți Instagram reali prin intermediul platformei noastre nu au probleme în această privință. Riscurile de blocare a contului sau alte incidente sunt excluse.
arrow

Ce informații personale folosesc atunci când cumpăr abonați pe Poprey.com?

Desigur, monetizarea cu pagina de Instagram este posibilă doar atunci când oamenii atrag adepți prin publicarea de informații actualizate despre afacerea lor. Chiar dacă nu vă contractați pentru a promova un anumit brand, ci vă concentrați pe promovarea propriului produs sau serviciu, nu veți obține nimic dacă utilizatorii reali nu vă vizualizează profilul. Acest lucru înseamnă că informațiile despre companie trebuie să fie publice. Dar atunci când cumpărați urmăritori Instagram ieftini, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru. Noi respectăm confidențialitatea fiecărui client. Atunci când comandați un serviciu prin Poprey, nu trebuie să furnizați un număr de telefon sau o adresă de e-mail. Același lucru este valabil și pentru datele de plată.
arrow

Ce metode de plată sunt disponibile?

Prin intermediul platformei Poprey, puteți cumpăra rapid orice număr de like-uri pentru postările dvs. pe rețelele sociale - de la 50 la 10,000. În fiecare caz, prețul este calculat automat. Am adăugat un ghid detaliat pentru fiecare tarif pe care îl alegeți. Astfel, toți clienții Poprey nu au probleme cu plățile. Ei pot folosi un card Visa, Mastercard sau o altă metodă potrivită. Printr-un parteneriat cu CommerceGate, asigurăm securitatea tuturor tranzacțiilor. Fiți siguri, fie că aveți nevoie de cumpăra Instagram vizualizări sau pentru a promova un post, banii vor fi 100% bine cheltuiți..
arrow

Cât de repede se vor vedea rezultatele achiziției?

Oricine își promovează brandul pe Instagram dorește să își monetizeze activitățile și să își dezvolte afacerea cu o eficiență de 100%. Cu toate acestea, performanța pentru fiecare caz în parte poate fi diferită. De regulă, clienții noștri care caută urmăritori activi pe Instagram vor putea evalua rezultatul în 2-3 săptămâni. Deși eficiența pentru fiecare caz în parte variază.
arrow

Dacă nu mi-am primit comanda, ce trebuie să fac?

Like-urile sunt o monedă specială pe Instagram. Cu cât mai mulți oameni fac clic pe buton, cu atât mai atractivă devine fotografia, videoclipul sau povestea pentru alți utilizatori. Dacă vă decideți să cumpăra Instagram like-uri, postările și conturile populare sunt aduse mai repede în top.
Utilizând platforma Poprey, oamenii pot fi siguri de un rezultat de 100%. Chiar dacă, din anumite motive, comanda lor nu este finalizată, clienții noștri pot afla rapid motivele. Majoritatea clienților pot rezolva problema contactând angajații noștri. Trebuie doar să utilizeze formularul nostru online sau să ne trimită un e-mail. Înainte de a pune o întrebare, vă recomandăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente.
arrow
Sfaturi și trucuri

Cât de mult și cât de repede să cumpărați urmăritori Instagram?

Promovarea unui cont în rețelele sociale va permite oricărui utilizator să devină o persoană cu adevărat publică. Cea mai bună modalitate de a atrage adepți activi este de a cumpăra Instagram likes de la marketerii profesioniști SMM. Dacă comandați serviciul pe platforma Poprey, puteți obține rezultatul în 3-7 zile. Câștigurile pe Instagram depind de numărul de noi urmăritori și de subiectele de profil. De asemenea, este importantă și nișa la care doriți să atrageți publicul țintă. În funcție de numărul de abonați, clasamentul profilurilor este următorul:

Nano-influențatori
În această categorie intră instagrammeri cu mai puțin de 1.000 de urmăritori. În ceea ce privește potențialul de marketing, astfel de influenceri sunt nou-veniți. Dar, chiar și așa, deținătorii de conturi cu o mie de audiență pot avea un impact semnificativ asupra unui anumit grup țintă.
Micro-influențatori
Instagrammeri cu 1,000-100,000 de urmăritori care au pagini sunt recognoscibili într-o anumită locație. Costul publicității este de multe ori mai scump decât pentru nano-influențatori.
Influențatori macro
Proprietarii de pagini se laudă cu un număr de 100,000 până la 1,000,000 de urmăritori. Principalul avantaj este perspectiva de a stabili o colaborare cu mărci populare.

Atunci când cumpără urmăritori de pe Poprey, oamenii pot extinde publicul țintă în mai multe etape. Trebuie doar să alegeți pachetul care se potrivește categoriei dumneavoastră. Acesta este cel mai bun mod de a economisi bani și de a monitoriza eficiența.

tips-img
tips-img

Cum să obțineți noi urmăritori Instagram

O creștere a numărului de like-uri asigură faptul că anumite publicații sunt aduse rapid în top prin hashtag-uri și geolocalizare. Datorită acestui fapt, utilizatorii aleatorii care sunt interesați de anumite tag-uri vă vor vedea fotografia sau povestea. Așadar, dacă doriți să obțineți o eficiență de 100%, urmați aceste sfaturi:

  • Utilizați o strategie complexă
  • Publicați conținut de înaltă calitate și cu drepturi de autor
  • Adăugați o descriere pentru fiecare produs
  • Scrieți mesaje cuprinzătoare și scurte cu emoji
tips-img
tips-img

Cum să faci bani din popularitate pe Instagram?

Traficul suplimentar, implicarea, instalările de aplicații, vizualizările video, lead-urile și generarea de mesaje sunt principalele beneficii pentru cei care decid să cumpere followeri Instagram. Eficacitatea unui astfel de demers depinde de baza pe care o preferați. Cu cât mai mulți utilizatori verificați sunt adăugați la publicul tău țintă, cu atât mai puternică va crește autoritatea paginii.

Dacă mii de oameni apreciază o postare, profilul în ansamblu este mai credibil. Așadar, atunci când cheltuiți bani pe promoții, puteți câștiga de multe ori mai mult în viitor. Proprietarii de pagini pot colabora cu bloggeri, producători, agenți de marketing și alți influenceri. În orice caz, înainte de a începe să faceți publicitate pentru produse și servicii, trebuie să faceți ca pagina dvs. să îndeplinească cerințele agenților de publicitate.

tips-img
tips-img

Cum să cumpărați urmăritori pentru pagini de afaceri pe Instagram?

Când oamenii au început să folosească social media, era vorba de divertisment. În timp, un astfel de ecosistem a stârnit un mare interes în rândul comercianților. Acum, mii de mărci, companii și alte organizații folosesc IG. Odată cu creșterea acoperirii, cumpărarea de urmăritori pentru Instagram a devenit necontestată. Dar chiar și așa, entuziaștii care preferă performanța 100% digitală trebuie să își aleagă meticulos instrumentele. Datorită lui Poprey, veți putea evita orice fel de neajunsuri. Chiar dacă doriți să promovați pagini de afaceri. Trebuie doar să alegeți un pachet și să comandați serviciul într-un singur clic. Cu noi, nu trebuie să vă înregistrați sau să completați formulare inutile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a face cooperarea confortabilă.
tips-img
tips-img