10

Followeri

0.00

100

Followeri

1.30

250

Followeri

2.70

500

Followeri

4.90

1000

Followeri

9.00

2000

Followeri

16.90

5000

Followeri

37.90

10000

+

Followeri

66.90
Normal

Start în 24 de ore

Livrare graduale

Fără garanție

Aspect real

Premium

Start instantaneu

Livrare graduale

Garanție 30 de zile

Aspect real

Cumpărați followeri Instagram reali:
de ce este important?

Concurența pe Instagram devine tot mai intensă în fiecare zi, astfel că utilizatorii în lupta pentru popularitate folosesc toate metodele de promovare a profilului. Promovarea profesională și achiziționarea de adepți pe Instagram vă permite să recrutați followeri vii și să creșteți rapid activitatea pe contul dvs.


Un cont promovat pe Instagram nu este doar o modalitate excelentă de auto-realizare și de creștere a autorității, ci și o modalitate eficientă de a face bani. Cu cât un cont este mai popular, cu atât este mai ușor să promovezi diverse servicii și produse în el. Atât bloggerii începători, cât și celebritățile cu o audiență multimilionară încearcă să cumpere 1000 de followeri Instagram. Ellen DeGeneres, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus și alte vedete fac acest lucru în mod regulat.

Atunci de ce întârzii?

Beneficiile cumpărării de followeri

Promovarea Instagram presupune multă muncă și bugete uriașe de publicitate. Din păcate, a trecut vremea când era posibil să înregistrezi un cont cu o idee originală și să aduni rapid o audiență, intrând în "popularitate" și în blogurile care au nevoie de un flux de știri. Astăzi există o mulțime de conturi și fluxuri de știri interesante și trebuie să lucrați din greu pentru a atrage atenția unui nou cititor. Cu toate acestea, conturile cu mulți followeri generează în continuare un interes imediat.

Când o persoană intră într-un cont nou pentru sine și vede că 20k de persoane sunt deja abonate la el, primul lucru la care se gândește este: "Cum de nu am văzut asta până acum? Și ce este atât de interesant aici pentru 20 de mii de followeri?". Rareori cineva va vizualiza întregul flux de fotografii, va citi textele, va calcula raportul dintre followeri și comentariile de like-uri de sub postare. Majoritatea oamenilor au nevoie de câteva fotografii pentru a decide dacă se abonează sau nu.

Același lucru se poate spune și despre conturile de afaceri. Pentru acestea, numărul de urmăritori este o dovadă socială care spune: "Uite câți oameni au deja încredere în noi și se abonează la noi! Abonați-vă și voi, suntem grozavi!".

Motive cheie pentru a cumpăra followeri pe Instagram

Cel mai adesea, utilizatorii au tendința de a cumpăra followeri Instagram reali pentru:

1. Atragerea de noi persoane. Dacă aveți un număr mare de followeri, încrederea în contul dvs. în ochii vizitatorilor ocazionali va crește simțitor.

2. Promovarea în partea de sus a numărului din rețeaua socială.

3. Creșterea activității în cont. Atunci când comandați followeri live pe Instagram, aceștia vor da like-uri la postările dvs. și vor lăsa comentarii dacă materialul este interesant pentru ei.

4. Creșteți-vă propria autoritate. Un număr mare de followeri vă permite să păreți mai popular în ochii prietenilor și familiei.

5. Auto-motivare. Un conținut cu adevărat interesant este mai like-uri de publicat atunci când există oameni pe pagina ta care îl vor vedea.

6. Creșterea veniturilor. Dacă aveți followeri vii pe Instagram, puteți face publicitate la profiluri mai puțin populare și puteți obține un venit bun.

7. După ce comandați followeri, Instagram începe automat să atragă noi followeri.

De ce să cumpărați followeri Instagram pentru afaceri?

Promovarea unei afaceri pe Instagram vă permite să vă formați o imagine de marcă și de companie, să evidențiați punctele forte ale companiei și modul în care aceasta se diferențiază de concurenți. Un profil promovat pe o rețea socială vă permite să primiți feedback de la clienți, să demonstrați produse noi. Este mai ușor să aduci clienții pe site-ul web al companiei prin intermediul Instagram.


Una dintre cele mai eficiente metode de publicitate prin intermediul unei rețele de socializare este cuvântul din gură în gură. Acesta este solicitat în special în sectorul serviciilor. Afișarea rezultatelor muncii unui coafor sau a unui fotograf, expunerea unei fotografii a interiorului unei cafenele sau a unui restaurant este o modalitate simplă și eficientă de a atrage noi clienți. Promovarea organică a unui cont de afaceri va dura luni de zile, așa că la început trebuie doar să cumpărați cel puțin 10k de followeri Instagram.

Apoi, schema funcționează după cum urmează:

serviciul aduce noi followeri pe pagina dvs. de pe Instagram;

un număr mare de followeri duce la creșterea contului, acesta începe să atragă atenția altor utilizatori;

persoanele care sunt interesate să cumpere bunuri sau servicii se abonează la actualizările dumneavoastră;

nivelul vânzărilor este în creștere.

Nu este suficient dacă vindeți doar produse sau servicii de înaltă calitate la un nivel ridicat, va funcționa cuvântul din gură în gură, datorită căruia potențialii cumpărători vor curge like-uri un râu. Într-un mod atât de simplu și necomplicat, puteți promova nu numai magazinele online mari, ci și magazinele mici sau serviciile antreprenorilor privați.

Secretul popularității: cum să cumperi followeri pe Instagram

În cele din urmă, o creștere rapidă a numărului de followeri pe Instagram este o modalitate excelentă de a vă satisface ambițiile personale, de a ieși în evidență din mulțime. Cumpărând followeri, o persoană atrage atenția unui număr mare de utilizatori, devine rapid cunoscută la scară largă, își flatează vanitatea și ajunge pe poziții înalte în clasamentul celor mai populari utilizatori.


Mulți oameni postează pe internet fotografii cu vacanțele lor de lux, cu mașina nouă, cu mâncărurile de la restaurantele scumpe, cu un singur scop - să se dea mari. Și, din același motiv, au nevoie de un număr mare și chiar uriaș de followeri - pentru a șterge nasul prietenei rivale sau pentru a se da mari în fața colegilor (mă rog, sau a colegilor de clasă).

Followerii live sunt importanți!

Serviciile îndoielnice oferă promovare prin semnarea de roboți de persoane, nu de persoane vii. Diferența dintre ele este semnificativă. Un bot este un robot, un program care efectuează anumite acțiuni conform unui algoritm dat. Este foarte capabil să se aboneze, să înfăptuiască like-uri pe Instagram, mici comentarii sub postări. Pentru a îndeplini această sarcină, sunt folosite conturi speciale care nu au publicații și followeri. Ele doar creează aspectul de activitate, se abonează la diferite canale. De regulă, astfel de followeri falși sunt ieftini - 10k bots vor costa de 5-10 ori mai ieftin decât utilizatorii vii.

Followerii live sunt persoane reale care:

1. sunt interesați de conținutul paginii dvs. de Instagram.

2. câștigați bani foarte reali pentru că vă abonați la conturile de Instagram ale altor persoane.


Ultima categorie este reprezentată și de persoane destul de reale, care au o pagină validă, cu publicații, avataruri, chiar și followeri. Cu toate acestea, astfel de oferte nu devin întotdeauna clienți obișnuiți, ci oferă asistență pasivă în promovarea sa. Abonându-se la o pagină, utilizatorii îi sporesc popularitatea. Acest lucru face posibilă atragerea unui public interesat, ceea ce este doar un plus pentru proprietarul canalului.

Când este recomandat să se încheie live followerii?

Întotdeauna! Iar dacă proprietarul paginii a decis totuși să comande serviciul, promovarea adepților nu se va face neapărat prin intermediul celei mai ieftine audiențe. Conturile care au colectat followeri falși cu profiluri goale nu sunt foarte bine văzute de rețeaua socială. Nu vă așteptați ca postările să fie în fruntea listei. Unele pagini sunt pur și simplu interzise pentru astfel de acțiuni.


Trebuie să înșelați doar live followerii. Și există mai multe motive pentru acest lucru - pentru:

asigurarea interesului din partea publicului țintă;

implicarea followeri și câștigarea loialității acestora.


Cu cât sunt mai mulți followeri live, cu atât este mai mare interesul pentru pagină și pentru potențialul advertiser. Proprietarii canalelor populare, care au mii de followeri, primesc bani decenți pentru publicitate.

Cum să cumpărați followeri Instagram rapid și sigur?

Stimularea urmăritorilor live pe Instagram este un instrument eficient pentru promovarea în această rețea socială. Indiferent de scopul pentru care cumpărați followeri, aveți grijă la siguranță. O atenție deosebită este acordată noilor conturi Instagram și pentru o activitate excesivă vă poate trimite cu ușurință la o interdicție. Iată câteva trucuri de viață pentru a vă ajuta să scăpați de probleme:

1. Limitele. Politica rețelei de socializare este împotriva oricăror marcaje și monitorizează strict acest lucru. Prin urmare, nu vă grăbiți să cumpărați 1 milion de followeri Instagram chiar în prima zi de creare a paginii. Nu veți putea ajunge nici măcar la 1000 de followeri, deoarece pagina va fi blocată permanent. Este sigur să cumpărați 500 de followeri Instagram pe zi dacă pagina dvs. are mai puțin de șase luni.

2. Alegerea. Nu mergeți la alte servicii. Dacă ați încredințat să cumpărați 1000 de followeri Instagram la poprey.com, nu mergeți la alte site-uri! Instagram urmărește autentificările de pe diferite dispozitive pentru a controla hacking-ul contului. Și fiecare serviciu vă cere să introduceți profilul dvs. Dacă utilizați mai multe servicii, atunci vor exista mai multe intrări. Rețeaua socială va observa cu siguranță acest lucru și nu îl va ignora;

3. Umplerea. Înainte de a cumpăra 5k Instagram followeri, completați descrierea, încărcați un avatar, adăugați link-uri. Nu uitați, chiar și cei mai buni followeri Instagram nu vor rămâne mult timp pe un profil impersonal.

POPREY.COM - este cel mai bun site pentru a cumpăra followeri Instagram

Nu vă mai faceți griji cu privire la unde să cumpărați followeri Instagram! V-ați clasat deja printre cei mai buni furnizori de audiență organică. Iată 5 motive pentru care poprey.com - este cu adevărat cel mai bun loc pentru a cumpăra followeri Instagram:

Calitatea execuției

Lucrăm numai cu un public țintă în live. Fără roboți, interdicții și parole. Pentru a cumpăra followeri americani pe Instagram, trebuie doar să introduceți un link către Instagram-ul dumneavoastră.

Pornire instantanee

Lansarea în termen de 2 minute după achiziționarea followerilor.

Colaborare sigură

Pentru a cumpăra followeri Instagram nu trebuie să ne furnizați informațiile dvs. de conectare.

24/7 a sustine

Managerii noștri sunt întotdeauna gata să vă răspundă la întrebările dvs. cu privire la followeri pentru Instagram. Puteți efectua apeluri atât în weekend, cât și în timpul nopții

Metode de plată convenabile

Ne asigurăm că promovarea Instagram-ului tău este cât mai confortabilă pentru tine. Prin urmare, puteți alege - cumpărați followeri Instagram cu PayPal sau plătiți pentru achiziție cu un card Visa / MasterCard / American Express etc. Totul este cât se poate de transparent și convenabil.


Noi nu ne numim doar 'cel mai bun site pentru a cumpăra followeri Instagram'. Noi chiar corespundem unui astfel de rang înalt, deoarece luăm toate măsurile necesare pentru a vă proteja profilul de a fi interzis. Nu trebuie să vă pierdeți timpul prețios și să controlați procesul de adăugare a abonaților. Pentru a promova cu succes o pagină pe o rețea socială, aveți nevoie doar de datele dvs. de contact, iar noi vă vom ajuta să cumpărați followeri permanenți pe Instagram.

Cât costă să cumperi followeri organici de Instagram?

Clienții noștri au la dispoziție diverse pachete. Puteți chiar să cumpărați 50 de followeri Instagram pe site-ul nostru! În plus, oferim promoții la comandarea unei promoții complete sau la alegerea mai multor tipuri de servicii. Între timp, puteți vedea cât de benefică este cumpărarea celor mai buni followeri Instagram cu poprey.com.

Followerii Instagram: cumpărați ieftin

Numărul de followeri101002505001k2k5k10k20k50k
Costul0,00$1,30$2,70$4,90$9,00$16,90$37,97$66,90$129,90$239,90$
Preț pentru 1 followeri0,00$1,30$1,10$0,98$0,90$0,85$0,76$0,67$0,65$0,48$

După cum puteți vedea, cumpărați followeri Instagram ieftin $1- este destul de real. Cu cât mai mulți followeri include tariful, cu atât mai profitabil sunteți.

În plus, înainte de a comanda cei 100 de mii de followeri Instagram, puteți testa gratuit activitatea serviciului nostru. Cumpărați Instagram followeri UK sau USA chiar acum pentru $0.00!

Cum să cumpăr followeri Instagram?

1. Alegeți tipul optim de promoție și faceți clic pe 'Cumpără'.

2. În fereastra care apare, introduceți un link către contul dvs. de Instagram.

3. Plătiți comanda promoțională într-un mod convenabil.

4. Urmăriți cum serviciul nostru începe să vă promoveze contul.


Când poți cumpăra followeri Instagram?

De fapt, puteți cumpăra followeri Instagram activi chiar acum! Dar, pentru a profita la maximum de banii investiți în audiență, este mai bine să vă pregătiți în prealabil propriul cont de Instagram. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le urmați înainte de a face clic pe butonul 'cumpără Instagram followeri ieftine':

1. Determinați cum se potrivește designul profilului dvs. cu interesele potențialilor dvs. followeri.

2. Adăugați câțiva followeri naturali - invitați prietenii și cunoștințele. Acest lucru este necesar pentru ca profilul să nu fie gol în momentul în care începe serviciul.

3. Nu vă grăbiți să cumpărați imediat un milion de followeri Instagram pentru un cont nou. Lasă pagina să se "se stabili cu domiciliu" pe rețeaua socială timp de cel puțin câteva săptămâni

4. Faceți câteva postări izbitoare care să atragă atenția utilizatorilor Instagram și să-i facă să dorească să dea like-uri postării dvs. Atunci când cumpărați followeri Instagram activi reali, oamenii vor dori cu siguranță să comenteze și să evalueze postarea minunată.

Începeți promovarea pe Instagram chiar acum. Cumpărați followeri de înaltă calitate, precum și comandați un set de vizualizări, salvări și alte servicii pentru promovarea completă a contului.

Gata? Merge!