• Instagram
  • Other

10

Followeri

0.00

100

Followeri

1.30

250

Followeri

2.70

500

Followeri

4.90

1 000

Followeri

9.00

2 000

Followeri

16.90

5 000

Followeri

37.90

10 000

+

Followeri

66.90
Normal

Start în 24 de ore

Livrare treptată

Fără garanție

Aspect real

Premium

Start imediat

Livrare treptată

Garanție 30 de zile

Aspect real

Cumpărați urmăritori Instagram în minute
Plus sfaturi suplimentare pentru a vă îmbunătăți pagina 2019

Social Media a revoluționat modul în care interacționăm cu consumatorii noștri și Instagram este acum diferit. Cercetările din 2019 indică faptul că Instagram este site-ul social media pe care trebuie să îl acționeze în acest moment.


Da, acest lucru este valabil și pentru pagina dvs. Instagram!

Deci, Instagram nu te iubeste in acest moment?

Vino cu dragoste de la Poprey!

Modele noi și inovatoare de marketing social sunt disponibile tuturor celor care au un cont de social media, chiar și pentru conturi private, dar ar putea fi descurajant.


De asemenea, este nevoie de o cantitate enormă de ore pentru ca utilizatorii să le placă imaginile - și despre asta este Instagram - obținerea de like-uri pentru fotografiile, poveștile, vizualizările, comentariile și implicarea dvs. pentru a crește gradul de conștientizare al mărcii dvs.


Puteți întreba de ce compania dvs. are nevoie de Instagram.

Instagram este vorba despre a face bani.

Dacă milioanele de adepți pe Instagram nu funcționează, de ce celebrități precum Selena Gomez - care are cei mai mulți adepți Instagram - sau Beyonce Knowles, ar folosi Instagram zilnic?


Toată lumea o face!

Motivul pentru care ați cumpărat urmașii din Instagram:

Acum, pentru cea mai bună parte - Sfaturi și hack-uri gratuite cu privire la modul de creștere a următorului dvs. Instagram:

Poprey - Puneți-vă o față la marca dvs.

Un brand fără chip este bine, fără chip. Nimeni nu știe cine sunteți dacă marca dvs. nu poate fi recunoscută. Poprey la salvare!

Scrieți o biografie bine pusă la dispoziție pe pagina dvs. de Instagram pentru a crește încrederea oamenilor, achiziționați urmări umane - și Voila!

Apoi, tot ce trebuie să faci este să creezi videoclipuri uimitoare și să le încarci

Închideți fotografii și introduceți fotografii ale echipei dvs. de afaceri mici - adepții Instagram sunt oameni reali și oamenilor le place să se uite la fotografiile altor persoane

Creați evenimente și competiții online pentru a crea interes și a-ți menține următorii

Promovați-vă produsele și serviciile, subliniind în același timp motivul pentru care marca dvs. este unică

Oferă valoare și îi arată pe urmașii dvs. că îi apreciați

Toți gurii de social media vă vor spune că calitatea este esențială. Trebuie să vă angajați publicul și să postați doar imagini și conținut video de înaltă calitate. Continuați să o faceți gratuit, oferind sfaturi utile pentru a le transforma în clienți care vă vor plăti.

Postați zilnic


Prin publicarea zilnică pe Instagram, vă veți asigura să dezvoltați o audiență extrem de implicată - o audiență care își dorește postările și așteaptă cu nerăbdare urmatoarele - de înaltă calitate, desigur!

Adunați tone de feedback și colectați date analitice


Internetul și Instagram sunt oportunități serioase de afaceri. Cumpărând adepți de pe site-uri legitime, îi vei încuraja pe ceilalți adepți să se angajeze mai mult cu tine, astfel, vei putea analiza datele tale, vei afla ce funcționează și ce nu și va deveni un expert pe termen lung. Asigurați-vă că aveți un profil de afaceri pe Instagram, întrucât profilurile de afaceri vă oferă acces la Instagram Analytics cu statistici utile despre pagina dvs. și revizuirea adepților dvs., inclusiv impresii, demografia adepților dvs. etc.

Apel la acțiune


Da, urmăritorii dvs. vor să facă clic pe linkurile pe care le-ați inclus, mai ales dacă aveți deja mulți urmăritori. Trebuie să fie chemați la acțiune și acesta este motivul pentru care Instagram Stories este atât de important. Îndrumă spectatorii către site-ul dvs. web, îi face să citească postările dvs. de blog și le direcționează către celelalte pagini de socializare, de ex. Facebook. Nu uitați: utilizatorii dvs. le este foame - hrăniți-le astfel încât să poată consuma la o scară mai mare - cu conținut de înaltă calitate.

Îmbunătățirea vânzărilor


Nu există nimic care să se compară cu bucuria de a pune o poză cu un produs nou și de a obține o tonă de logodnă - cereți orice proprietar de întreprinderi mici online. Prin partajarea fotografiilor de înaltă calitate a noilor produse sau servicii ale dvs., derularea unei campanii publicitare promoționale, creșterea gradului de conștientizare prin acordarea de reduceri speciale sau crearea unui concurs pe care urmașii dvs. îl pot înscrie, acest lucru va direcționa nu doar mai mult trafic către pagina dvs. de Instagram, ci și către site-ul tau.

Instagram Stories


Toți oamenii iubesc povești și de aceea Poveștile despre Instagram sunt atât de populare.


Câteva sfaturi pentru povestiri:

Fiți clar ce doriți să obțineți dinainte

Fii creativ - cerul nu este literalmente aici și ești limitat doar de imaginația ta

Păstrează-l interesant

Conținutul ridicat de înaltă calitate este esențial

Inspirați oamenii alegând subiecte care evocă răspunsuri emoționale

Nu uitați să evidențiați poveștile preferate în secțiunea bio - pentru ceilalți adepți care urmează să vină

Du-te si traieste


Nimic nu este la fel de interesant ca un videoclip înregistrat și încărcat care să conțină conținut de înaltă calitate - chiar dacă este un videoclip scurt. Înregistrați un videoclip captivant la câteva minute după ce veștile s-au spart despre nișa dvs. Oferiți adepților dvs. informații noi și proaspete în timp real, care includ actualizări despre afacerea dvs. Mergeți în culise - oamenii adoră să vadă de unde provin lucrurile și procesele implicate în fabricarea produselor - le oferă ceva interesant de discutat. Împărtășește-ți activitățile zilnice cu adepții tăi. Găsiți un teren comun cu adepții dvs. sociali. Este posibil să doriți chiar să invitați invitați speciali să apară în videoclipurile dvs.

Conectează-te cu persoane care sunt la fel ca tine

Construiți conexiuni cu oameni care vă urmăresc. Faceți timp și vedeți cine sunt urmașii voștri. Plătește-l înainte și urmează-i. Nimic nu spune că ți-ar părea cam așa o simplă acțiune, îți promit. Găsiți legături către mărci și colaborați cu aceștia sau contactați micro influențieri pentru a vă extinde adepții, pentru a crește conștientizarea și pentru a vă conecta cu consumatorii.

Traficați traficul către pagina dvs.


Cu Poprey, cel mai bun serviciu pentru a câștiga adepți Instagram, este foarte ușor să conduceți traficul către pagina dvs. Având mulți adepți, pagina dvs. va fi mai mare pentru a începe, iar acest lucru îi va ajuta pe urmăritori să își găsească contul de Instagram cu ușurință, folosind hashtag-uri și etichete de locație eficiente. Cu compania Instagram, puteți crea hashtag-uri de marcă și monitoriza amploarea lor - foarte interesant! Acest lucru vă face mai ușor să vă verificați hashtag-urile și să vă furnizați conținut zilnic urmașilor.

Stați la curent cu ceea ce doresc consumatorii moderni și ceea ce este trending


Împărtășește-ți interesele - personal sau de afaceri prin postarea de conținut într-o anumită vacanță sau prin creșterea gradului de conștientizare pentru o cauză bună în care credeți. și munca pe care o pui în brandul tău.

Cumpărarea urmăritorilor este foarte ușoară

Cum să plătească pentru adepții IG? Pachetele noastre oferă:
Livrare instantanee sau livrare înșelată - orice aveți nevoie și avem multe pachete de vânzare pentru a vă potrivi.

Ce mai astepti?

Poprey face ușor! Făcând clic pe butonul de mai jos, veți obține exact aceleași rezultate ca și alte stele Instagram. Singura diferență este că nu vă va lua zile, luni sau ani; îți va lua minute - adepți instantaneu! ȘI NU, nu avem nevoie de parola contului dvs. niciodată.


Poprey aims to save you time and effort that you could be using more productively - buy Instagram comments and followers without any hassle. For total brand recognition, having many followers on Instagram does pay off.


Urmați sfaturile și trucurile noastre de mai sus după ce ați cumpărat cei mai buni adepți Instagram pentru a vă stimula pagina și veți zâmbi până la bancă.