200

Vizualizări

0.80

500

Vizualizări

1.30

1000

Vizualizări

2.10

2000

Vizualizări

3.70

5000

Vizualizări

7.60

10000

Vizualizări

12.90

20000

Vizualizări

23.90

50000

+

Vizualizări

48.90
Imediat

Start instantaneu

Livrare imediată

Permanentă

Aspect real

Graduale

Start instantaneu

Livrare graduale

Permanentă

Aspect real

Cumpărați Instagram Vizualizări

Să treci prin stresul de a crea o postare pe Instagram și să vezi că nu primește atenția pe care o merită poate fi frustrant. În calitate de brand, persoană fizică sau afacere, postările dvs. pe Instagram trebuie să ajungă la cât mai multe persoane pentru a avea un impact și ați epuizat toate opțiunile disponibile. Vedeți cum reputația și credibilitatea, precum și recunoașterea brandului dvs. cresc semnificativ - lăsați vizualizările dvs. să se ridice la noi înălțimi pe una dintre cele mai faimoase și vitale platforme de social media din lume!

Cel mai bun mod de a vă asigura că videoclipul dvs. primește cât mai multă atenție într-un timp scurt este să cumpărați vizualizări Instagram.


Instagram este pur și simplu cea mai bună platformă de socializare pentru recunoașterea mărcii. Este considerat media de socializare foto-și-video pentru consumatori și mărci deopotrivă - utilizatorii de Instagram împărtășesc 95 milioane de fotografii și videoclipuri extraordinare pe zi!

Un alt aspect interesant este că vârsta medie a urmăritorilor de pe Instagram este din ce în ce mai tânără - tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani sunt în prezent cei mai activi urmăritori Instagram și utilizatori - și sunt, de asemenea, cumpărătorii și liderii de mâine. Creați-vă brandul, creați conștientizare! Tot ce trebuie să faceți este să obțineți mai multe vizualizări pe Instagram, cea mai populară aplicație pentru partajarea videoclipurilor.

Un număr mare de vizualizări înseamnă că oamenii sunt interesați de videoclipul dvs. sau că îl consideră suficient de interesant (nu este întotdeauna cazul); prin urmare Algoritmul Instagram sugerează videoclipul altor utilizatori pentru ca aceștia să vadă ceea ce văd alții.

Doar vizualizările video de pe Instagram contează prezintă vizualizări din aplicația mobilă deoarece serviciul nu este încă disponibil în versiunea web. Acest lucru înseamnă că doar vizualizările utilizatorilor care utilizează aplicația mobilă vor apărea în numărul de vizualizări, fără a le include pe cele din browserul web.

Un videoclip popular de pe Instagram are atât de multe beneficii: monetizare directă, creștere de reach pentru poster, creșterea numărului de urmăritori și multe altele.

Și dacă vă întrebați dacă este o idee bună să cumpărați vizualizări, da, este o idee bună și este sigur și securizat; vizualizările provin de la persoane reale.

Fara deranj!
Fără pierdere de timp!
Complet garantat!
Pachet valoros!

De ce ar trebui să cumpărați vizualizări Instagram?

Este o idee bună să cumpărați vizualizări pe Instagram pentru a crește popularitatea videoclipului dumneavoastră. Un videoclip cu un număr mare de vizualizări vă aduce beneficii în atât de multe feluri, fie ca individ:

  • în speranța de a crește popularitatea online,
  • care dorește să răspândească un mesaj semnificativ sau
  • care dorește să devină un influencer și să fie plătit prin publicitate pentru branduri
  • ca un brand care dorește să ajungă la un public mai larg și să crească încrederea cu ajutorul numărului mare de vizualizări sau ca o afacere care dorește să exploreze noi piețe, să introducă noi produse sau să îmbunătățească popularitatea unuia existent.

Cumpărarea de vizualizări pe Instagram înseamnă că videoclipul tău devine popular. Prin proiectarea algoritmului Instagram 2021 - 2022, videoclipul tău popular va fi sugerat altor utilizatori de unde vei obține mai multe vizualizări organice, like-uri și să ajungeți la publicul dumneavoastră țintă.

Cumpărați vizualizări Instagram cu livrare instantaneu

Sunteți convins că trebuie să cumpărați vizualizări? Vizualizările sunt livrate instantaneu, în termen de cinci minute de la cumpărare, iar numărul de vizualizări video crește imediat.

Este recomandat să cumpărați vizualizări pentru videoclipuri recente și imediat după ce le postați, începând cu un momentum ridicat. Acest lucru va stârni mai mult interesul oamenilor atunci când vor vedea un videoclip nou cu un număr mare de vizualizări decât un videoclip vechi ale cărui vizualizări cresc brusc, iar utilizatorii ar putea deveni sceptici și să presupună că există mai mult decât se vede la prima vedere.

Cum să cumpărați vizualizări Instagram

Pentru a cumpăra vizualizări Instagram pentru videoclipurile dvs., urmați pașii simpli de mai jos, iar vizualizările dvs. se vor reflecta în contul dvs. într-un timp scurt.

  1. Selectați numărul de vizualizări pe care like-uri să le cumpărați. Există opțiuni care variază de la un minim de 200, 500, 1000 de vizualizări până la un maxim de 50 000, 100 000, 200 000, 500 000 de vizualizări. Alegeți din opțiuni, în funcție de prioritatea videoclipului și de mărimea publicului țintă.
  2. Introduceți numele de utilizator și adresa de e-mail în căsuța prevăzută în acest scop. Vă rugăm să rețineți că numele de utilizator pe care îl veți introduce trebuie să aibă cel puțin o postare recentă.
  3. Plătiți pentru vizualizări folosind PayPal. Contul tău de Instagram și PayPal sunt ambele securizate atunci când folosești serviciile noastre.
  4. Încheiați plata și urmăriți vizualizările livrate în 5 minute de la confirmarea plății.
  5. De asemenea, punctele de vizualizări nu se depreciază după ce serviciul a fost prestat.

Alegeți pachetul valoric preferat

Confirmați plata prin intermediul gateway-ului nostru de plată

Urmăriți părerile dvs. în sus și în sus și profiturile dvs. se ridică!